"20.ZIMA MEMORIJAL"

U zelinskoj sportskoj dvorani proteklog vikenda našli su se najbolji hokejaši i hokejašice Hrvatske, ali i susjednih zemalja na jubilarnom 20. memorijalu "Vladimir Brcković - Zima".


U zelinskoj sportskoj dvorani proteklog vikenda našli su se najbolji hokejaši i hokejašice Hrvatske, ali i susjednih zemalja na jubilarnom 20. memorijalu "Vladimir Brcković - Zima". Uz naše najbolje klubove, na turniru su palice ukrižali i hokejaši slovenskih klubova Triglav i Moravske Toplice, te mađarskog AHC Budapest.

Poredak seniori : 1. Mladost, 2. Mladost II, 3. Trešnjevka, 4. Zrinjevac, 5.Marathon, 6. Zelina, 7. Jedinstvo,8. Triglav (SLO), 9. Zelina II,10. Moravske Toplice (SLO).

Poredak seniorke: 1.Moravske Toplice (SLO), 2. Mladost, 3. Zrinjevac, 4. Zelina, 5. AHC Budapest (HUN), 6. Zrinjevac Ose, 7. Mladost II,8. Trešnjevka.

Uz pehare za najuspješnije ekipe, nagrade su dobili i najbolji igrač Petar Hršak iz Hk Trešnjevka, te najbolja igračica Petra Dervarić iz Hk Moravske Toplice.

Uoči finalnih borbi, utakmice su odigrali i pionirke i pioniri Zeline i Desinića. Pionirke su pobjedile ekipu Desinića sa 2:1, a dečki su izgubili sa 4:2.

Nagrade su dodjeljene i za najbolju igračicu u kategoriji pionirki Petri Hrupec te najboljem igraču pionira Ivanu Šoić.