Kada kćeri

Kada kćeri "namažu" vlastite mame

Aktualne dvoranske prvakinje Hrvatske odigrale su u srijedu navečer zanimljivu utakmicu. Na suprotnoj protivničkoj strani stajale su ni više ni manje nego njihove mame. Naime u dvoranskom prvenstvu Hrvatske pored prve ekipe Zeline nastupa i druga ekipa sačinjena uglavnom od mama igračica i igrača HK Zelina. 

A njih tri para su se i međusobno sučelile na parketu zelinske dvorane.

Katarina i Petra Hrupec, Renata i Ema Bahlen, Ljubica i Tea Andričić.

Iako su inače dobre kćeri svojim majkama, Petri, Emi i Tei je ova utakmica bila idealna šansa da propisno i legalno "namažu" svoje mame na terenu.

Prvakinje su pobjedile sa velikom razlikom, ali mame se nisu dale i zabile su im četiri gola. Nemčić Mirjana i Bahlen Renata po jedan dok je svojoj kćeri Tei dva gola zabila Andričić Ljubica. Jel bilo tu nešto puštanja ili ne, nećemo saznati. A nije ni važno.

Kod prvakinja najraspucanije su bile kapetanica Petra Hrupec i Timea Subošić sa po šest golova.

Bez obzira na konačan rezultat, HK Zelina je u svakom slučaju pobjedila jer cure ostvaruju odlične rezultate na terenu dok mame rade odličan posao u radu i organizaciji kluba.

Uz već navedene, Hrupec K., Bahlen, Andričić i Nemčić, za mame su još nastupile Dananić Ančica, Hrupec Ines, Lemić Tajana, Hrupec Martina, Bačan Valerija te Premužić Mihaela.

Čestitamo i jednoj i drugoj ekipi na borbenoj, ali opet korektnoj igri. Ako je i bilo kakvih udaraca sve je to bilo u žaru borbe.

A zajednički zagrljaj na kraju utakmice je ono najbitnije što je ona donijela.