Gradonačelnik Zagreba primio hokejašice i hokejaše Zeline

Gradonačelnik Zagreba primio hokejašice i hokejaše Zeline

Vijesti o fantastičnim uspjesima i rezultatima hokejašica i hokejaša Zeline u prethodnoj i ovoj godini, a posebno ulazak seniora u A skupinu došle su do gradolnačelnika Zagreba, Milana Bandića koji je organizirao prijem kako bi im osobno čestitao na tim iznimnim uspjesima.

Velika delegacija HK Zeline predvođena predsjednikom Hrupec Damirom, voditeljom ekipa Nemčić Robertom i trofejnim trenerom Polak Nevenom posjetila je zagrebačku Gradsku upravu u kojoj ih je primio domaćin, Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba osobno im čestitavši na iznimnim rezultatima.

Uz čestitke i prigodne darove, stiglo se malo i popričati sa gradonačelnikom o razvoju hokeju i problematici koja ga prati, a posebno o nedostatku infrastrukture za dvoranski hokej u gradu Zagrebu. 

Gradonačelnik je napomenuo kako će sve napraviti kako bi hokej na travi dobio do nove dvoranske sezone objekt u Zagrebu u kojem bi mogli trenirati svi zagrebački klubovi. I za naš klub je to važno jer zdrava konkurencija je važna za daljnji napredak, a i podstrek za više rada.

Hokejašice i hokejaši Zeline ispred zagrebačke Gradske uprave
Hokejašice i hokejaši Zeline ispred zagrebačke Gradske uprave

Članak na službenim stranicama grada Zagreba