POVIJEST KLUBA

Hokej klub „Zelina“ – Sveti Ivan Zelina Hockey klub „Zelina" počeo je s radom davne 1955. godine, te je u svojoj bogatoj prošlosti ostvario zapažene rezultate i osvojio mnogobrojne naslove u zemlji, ali i u inozemstvu.

Među vjerojatno najvažnijim trofejima je osvajanje Prvenstva i Kupa Jugoslavije 1973., te osvajanje Prvenstva i Kupa Hrvatske 2000./01.godine. Mnogi članovi našeg kluba dali su značajan doprinos i hrvatskoj reprezentaciji na mnogobrojnim stranim gostovanjima i prvenstvima. U lipnju 2010.godine HK „Zelini" pridružio se i ženski hokej klub „Viktoria" također iz Svetog Ivana Zeline, tako da je sada HK "Zelina" najveći i najbrojniji hokejaški klub u Hrvatskoj sa preko 200 aktivnih igrača i igračica, svih uzrasta koji su podijeljeni u muške i ženske sekcije: seniori, juniori, kadeti, pioniri, škola hokeja i veterani.

Na čelo Kluba 2009.godine dolazi novi predsjednik Damir Hrupec, inače reprezentativac i aktivan igrač kluba koji je s Klubom osvojio državno prvenstvo Hrvatske u sezoni 2000/01.godine.

U tom periodu Klub je bio u izuzetno teškoj situaciji i gotovo pred raspadom, s vrlo lošim rezultatima i malim brojem aktivnih igrača i članova, novo vodstvo Kluba je uložilo izuzetno velike napore kako bi oživjeli Klub. Zalaganjem novog predsjednika i nekolicine zaljubljenika u taj sport, Klub je ponovo postao među vodećim Hrvatskim klubovima. Broj aktivnih igrača se povećao na preko 200 igrača, a osnovana je i Škola hokeja u kojoj se posebna pažnja poklonila djeci od 7-10 godina.

Seniori su u 2011. i 2012 godini uz osvajanja domaćih turnira, sudjelovali na klupskom prvenstvu u Portugalu, gdje su, igrajući protiv nekih od najjačih europskih momčadi, osvojili odlično 3.mjesto.

U 2012.godini mlađi članovi našeg Kluba postigli su izvanredne rezultate, kako na domaćim natjecanjima, tako i na međunarodnim turnirima. Posebno bismo istaknuli naše najmlađe sekcije, pionire do 10, 12 i 14 godina koji su sudjelovali na poznatim dječjim međunarodnim turnirima Santa Claus Cup u Faddu, Mađarska, na turnirima u Welsu, Beču i Linzu u Austriji, na turniru Sašo Fajs u Sloveniji, te na turniru u Ludwigsburgu u Njemačkoj. Na svim navedenim turnirima ostvareni su izuzetni rezultati. Na otvorenom dvoranskom prvenstvu Hrvatske koje se održalo krajem 2012.godine naši članovi su, od ukupno 8 kategorija, osvojili 3 prva mjesta, 3 druga mjesta, te 2 treća mjesta. Sa zadovoljstvom možemo reći da naši pioniri predstavljaju mladi hrvatski hokej.

U 2013. godini planiramo i dalje intezivno raditi, ponajprije s djecom, a kako bismo im omogućili što kvalitetnije treniranje i bolje rezultate, odlučili smo i ove godine posjetiti više međunarodnih turnira, te sudjelovati na Prvenstvu Hrvatske u hokeju na travi.

Svakako bismo napomenuli sudjelovanje na Svjetskim igrama mladih 2013., koja će se održati krajem lipnja ove godine u Klagenfurtu, Austrija. Na tom natjecanju sudjelovati će sve naše sekcije – U10, U12 i U14, i to dječaci i djevojčice.

Smatramo da ćemo isključivo stranim gostovanjima podići kvalitetu naših ekipa koje će na taj način moći ravnopravno odgovoriti vodećim europskim momčadima iz Njemačke, koju su olimpijski prvaci, te ekipa iz Austrije. Sudjelovanjem na već navedenim turnirima, ostvarili smo uz sportska znanja i iskustva, i mnogobrojna prijateljstva, tako da već sada redovito dobivamo pozive na međunarodne dječje turnire u Njemačku, Italiju, Mađarsku, Slovačku, Sloveniju, pa čak i u Španjolsku.

Veći dio natjecanja i treniranja odvija na vanjskim terenima s umjetnom travom, dok se u periodu od listopada do ožujka rad odvija na zatvorenom, tj. u dvorani. Iako naš Klub djeluje već 58 godina, još uvijek nemamo svoje igralište s umjetnom travom, kao ni klupske prostorije u kojima bi se osim sportskog, odvijao i društveni život članova Kluba. Što se tiče zimskog perioda, naši hokejaši i hokejašice treniraju u sportskoj školskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini, i to uglavnom u kasnim večernjim terminima zbog zauzetosti same dvorane.

Budući da u Svetom Ivanu Zelini ne postoji teren s umjetnom travom, svi naši treninzi i utakmice odvijaju se na terenima u Zagrebu (na Jarunu i u Zagorskoj ulici). Uvjeti za normalan rad su gotovo nemogući i izuzetno je teško zadržati Klub i njegove igrače. Usprkos tome, naši igrači u gotovo svim sekcijama postižu fantastične rezultate – samo bismo spomenuli da u dvoranskom prvenstvu Hrvatske za sezonu 2012/2013, od 9 finala za mlađe kategorije, naša djeca su osvojila 4 prva mjesta u kategorijama U10 djevojčice i dječaci, te kategorijama U14 – djevojčice i dječaci.

Nadam se da smo Vam uspjeli približiti naše odlične rezultate u proteklom periodu koji su prvenstveno plod nesebičnog zalaganja članova i igrača Kluba, roditelja i cjelokupne zajednice.

Povijest kluba od 1956. do 2009.

 • 1956

  1956
  25.ožujka 1956. godine odigrana i prva prava utakmica. Bila je to prijateljska utakmica s hockey klubom „Marathon“ u Zagrebu s rezultatom je 0:3, što nije obeshrabilo hokejaše „Partizana“.

  Prva prvenstvena utakmica odigrana je 1. travnja 1956. godine na igralištu Pod-saveza kod centrale u Zagrebu protiv hockev kluba »Elektrostroj«. Rezultat je bio 0:5.

  Prvi golovi pali su na prvenstvenoj utakmici u Začretju u susretu protiv hockev kluba »Jedinstvo« iz Začretja. Bilo je to 15. travnja 1956. godine. Rezultat utakmice bio je 2:2. Oba gola za „Partizan“ dao je Marijan Podvorec.Iako je naša ekipa završila prvo puluvrijeme sa 0:2, zbog neopreznosti obrane, rezultat je izjednačen, te „Partizan“ osvaja svoj prvi bod u prvenstvu. Prvenstvo sse nastavilo, postignuto je još nekoliko golova – protiv „Concordie“ u Zagrebu 1:1, protiv „Marathona“ 1:2, s karlovačkim „Željezničarom“ ostvarena je i prva pobjeda u povijesti kluba.

  Prve godine rada kluba odigrano je ukupno 17 utakmica, a od toga 3 pobjede, 3 neriješeno i 11 utakmica je izgubljeno. Postignuto je ukupno 18 golova, a primljeno 43.

  Prvi strijelci bili su: Đuro Besek 6 golova, Marijan Podvorec 5, Mirko Nemet 1 gol.

  Najveće brige i poteškoće na koje su naišli zelinski hokejaši bili su nedostatak kvalitetne opreme, loše stanje terena, nedotataka službenih prostorija kluba, kao i nedostatak novčanih sredstava, što se u konačnici odrazilo i na samu igru. Da bi se nabavila potrebna sredstva, organizirale su se zabave i priredbe na kojima su se prikupljala novčana sredstva.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1958

  1958
  Iako dolazi do brojnih promjena u sastavu igrača zbog prestanaka aktivnog igranja, odlazaka iz Zeline ili u vojsku, dolaze mnoga nova pojačanja - Branko Švehler, Drago Žigrović, Milan Pogorelčnik, Zvonko Bistrički. Ekipa osvaja prvo mjesto u II. razredu državnog prvenstva, te na jesen prelazi u I. razred državnog prvenstva. Počinju utakmice s najkvalitetnijim momčadima u Jugoslaviji: Marathonom, Jedinstvom, Concordiom, Elektrostrojem, Mladosti, Jedinstvom, Željezničarom. Od 15 odigranih utakmica, ostvarene su 4 pobjede i 10 poraza. Dolaskom Branka Švehlera, nastavnika i aktivnog hokejaša, započinje s radom i prva škola hokeja koju pohađaju đaci osnovne škole iz Zeline. U početku juniorska ekipa ima oko 20 članova, te održavaju redovite treninge i natjecanja. Upravo će iz te ekipe izaći i zlatna generacija zelinskih hokejaša koji će kasnije ostvariti velike uspjehe i značajne rezultate: Ivan Belošić, Ivan Hrupec, Ivan Domitran, Ivan Žigrović, Ivan Pogorelčnik, Branko Kanski, Mirko Poldrugać. Krajem godine, sekcija prerasta u hokejski klub Partizan. Predsjednik kluba bio je Stjepan Drašković, tajnik Ivan Kralj, tehnički referent Branko Švehler, ekonom Ivan Rojtinić, blagajnik Vjekoslava Zlatar.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1960

  1960
  U ovoj godini klub ostvaruje mnogobrojne uspjehe, a u Zelini je odigrana i prva međunarodna utakmica "Partizan" - VfB Stuttgart iz tadašnje SR Njemačke s rezultatom 1:3 za goste. Iako su gosti bili nadmoćniji, hokejaše je bodrila vrlo glasna i vatrena publika.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1961

  1961
  Početkom godine u hali Zagrebačkog velesajma održano je dvoransko prvenstvo, na kojem je od 8 ekipa, "Partizan" zauzeo odlično 4. mjesto. Od 7 odigranih utakmica, klub je ostvario 2 pobjede i samo 1 poraz, te se smjestio iza Jedinstva, Elektrostroja i Marathona. Sportske novosti komentiraju cijli turnir i navode Partizan kao vrlo ugodno iznenađenje cijelog turnira.

  2.travnja 1961. odigrana je utakmica Elektrostroj - Partizan u Zagrebu, s rezultatom 0:2. Oba dva gola postigla su braća Marijan i Ivan Štimac.Nastup na turniru "Olimpije"(današnje Trešnjevke) u Zagrebu u čast Dana mladosti. Od 3 utakmice, ostvarena je jedna pobjeda. Nastup na turniru "Olimpije" (danjašnje Trešnjevke) u Zagrebu u čast Dana mladosti. Od 3 utakmice, ostvarena je jedna pobjeda.

  Na Cupu veterana Hrvatske, odigrane su utakmice Partizan -Tehničar iz Zagreba 9:0, Partizan - Elektrostroj 5:0. Kad se već pomislilo da bi se mogli ostvariti vrlo značajni rezultati na tom cupu, natjecanje je nažalost prekinuto.

  Na jesen, dolazi do međunarodnih gostovanja u Zelini. U utakmici protiv MSC Münchena, Partizan ostvaruje i prvu međunarodnu pobjedu rezultatom 6:2. Golove su postigli Štimac, Besek, Čegec i Bistrički. Protiv prvaka Njemačke, "Motora" iz Jene rezultat je bio 2:0, iako je utakmica mogla završiti i sasvim drugačijim rezultatom, da se lopta nije 2 puta odbila od grede i stativa.

  Nakon kraće pauze, nastavlja se rad s juniorima, te su osnovane i dvije ekipe "Polet" i "Mladost". Obje ekipe sudjeluju na turniru povodom Dana mladosti, koji je bio organiziran u Zelini. "Polet" osvaja prvo mjesto, "Mladost" treće mjesto.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1962

  1962
  U proljetnom dijelu prvenstva od 9 odigranih utakmica i to 3 pobjede, 1 poraz i 5 neriješenih utakmica. Ekipa odlazi na svoj prvi međunarodni turnir u inozemstvokoje je organizirao VfB Stuttgart na kojem osvaja prvo mjesto.

  Odigrane su sljedeće utakmice Partizan - Stuttgart 1:0, Partizan - Konstanz 1:0, a protiv Muenchena 1:1. Njamečki domaćini su jako srdačno ugostili zelinske hokejaše. Pripremili su prijem na stadionu na kojem su sudjelovvale sve natjecateljske ekipe turnira. Samo putovanje na turnir je bilo nezaboravno. Na putovanju kroz Austriju autobus se pokvario, te je cijela momčad morala u nekoliko navrata gurati autobus. Slično se desilo i na povratku kući.Sportske novosti su cijeli događaj popratile i brojnim zanimljivim člancima o izvanrednom nastupu "Partizana". Ova godina je do sada bila najuspješnija - odigrano je ukupno 19 utakmica, od koji je 8 pobjeda, 7 poraza, a 4 neriješene utakmice.

  Na kraju jesenskog dijela prvenstva, momčad zauzima vrlo dobro 5. mjesto u ukupnom poretku. Juniori su odigrali 16 utakmica - 7 pobjeda, 5 poraza, 4 neriješene utakmice. Na srednješkolskom prvenstvu Zagreba juniori su nastupili sa 3 momčadi - Zelina I, Zelina II i Donja Zelina, a Zelina I postaje prvak tog prvenstva.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1963

  21.siječnja održana je godišnja skupština, a broj članova hokej kluba "Partizan" popeo se na 120, od čega je 50 aktivnih igrača.

  U 4.kolu jesenskog dijela prvenstva momčad zauzima vodoeće mjesto na tablici s gol razlikom 7:0.

  Od 13.-15. listopada, u Zelini se odražavao međunarodni turnir, na kojem prvo pobjeđujemo Marathon 1:0, a zatim i VfB Stuttgart 2:0. Marathon pobjeđuje Stuttgart sa 4:0, ali Partizan osvaja turnir.

  Juniori ostvaruju mnogobrojne uspjehe - odigrali su ukupno 14 utakmica - 6 pobjeda, 7 poraza, a gol razlika je 24:25.
 • 1964

  1964
  Broj članova kluba prelazi brojku 200, a od samog početka godine se nižu sportski uspjesi.

  Na međunarodnim turnirima u Konstanzu i Bad Dürkheimu osvojena su prva mjesta. Od tri utakmice, dobivene su 2, od kojih je najzanimljivija ona protiv domaćina H.C."Durkheima",prvaka Bundes lige, kojeg već 4 godine nitko nije pobjedio.

  Zbog velikog broja aktivnih igrača, osniva se i natjecanje II. razreda u kojem igra druga seniorska ekipa.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1965

  Obilježava se 10.godina postojanja kluba, a skromnu, ali važnu obljetnicavsponzorira Skupština općine Zelina i njen predsjednik Ljubomir Guštek. Posebne plakete za 10.godišnji rad dobili su : Stjepan Drašković, Ivan Kralj, Ivan Munđak, Stjepan Fišer, Đuro Besek, Marijan Štimac i Ivan Klarić.

  10.svibnja 1965. odigrana je u Zelini međunarodna utakmica protiv reprezenatcija Šlezije iz Poljske, s rezultatom 0:1 za goste. U sklopu tog turnira održavaju se utakmice i s H.C.Konstanzom iz SR Njemačke, te H.K. Siemianowizcanka iz Poljske. Potkraj godine, Partizan putuje na prijateljsku utakmicu u Beograd koja završava rezultatom 1:1.
 • 1966

  1966
  Partizan nastavlja uspješan rad uz porast broja igrača - seniora ima 35, a juniora 22. Juniori osvajaju treće mjesto na državnom prvenstvu. Kao posljedica mnogobrojnih gostovanja u Njemačkoj i Poljskoj, nastala su mnogobrojna prijateljstva koja će se održati cijeli naredni niz godina. Naravno, u Zelini je održan međunarodni turnir, gosti su bili HC Durkheimer. Naši igrači su sudjelovali na turniru u Konstanzi gdje su od 3 utakmice, osvojili 2 pobjede.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1967

  1967
  U ovoj godini posebno je izražena suradnja s slovneskim klubovima Lipovci, Enotnost i Bogojina. Odlazi se na vrlo jaki turnir u Siemianowici u Poljskoj, na kojem sudjeluju jake ekipe HC Limburg , HC Chemie iz Istočne i Zapadne Njemačke, te HKC Siemianowiczanka i HK Glivice iz Poljske. Na domaćim terenima ekipa Partizana niže brojne uspjehe, a posebno se ističe pobjeda nad "Jedinstvom" visestrukim prvakom države rezultatom 2:1 golovima Ivana Domitrana i Ivana Hrupca. Na kraju prvenstva, seniori se nalaze na 3.mjestu na tablici, s istim bodovima kao i "Jedinstvo", ali s slabijom gol razlikom.

  Juniori su, nakon upornog rada i treniranja , osvojili jesenski dio prvenstva. Kao trener se posebno istaknuo Branko Švehler, a ondašnji tisak od igrača ističe Branka Jalžabetića, Željka Ivića, Ivana Žigrovića, Dragu Bogdana i Zvonka Ciganića.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1968

  1968
  U ovoj godini i seniori i juniori su odigrali veliki broj utakmica na domaćim i međunarodnim turnirima, cupovima, a odigrano je mnogo i prijateljskih utakmica. Ukupno je odigrano 53 utakmice, od koji je 26 pobjeda, 14 poraza, a 13 neriješenih. Gol razlika je bila 109:45.

  Na državnom prvenstvu u Subotici, juniori osvajaju 2.mjesto, nakon utakmica s Lipovcima iz Slovenije 0:1, te s Elektrovojvodinom 2:1.

  U proljeće održana je i prvi turnir koji će sa kasnije održavati prije početka redovnog proljetnog dijela prvenstva. Od međunarodnih susreta, igrači Partizana su otputovali na 8-dnevnu turneju u Konstanzu, Zurich, Franfurt i Bad Durkheim. Od ukupno 6 utakmica osvojene su 2 povjede, 2 poraza i 2 neriješene. Od pobjeda posebno je značajna bila ona protiv FC Frankfurta 5:2.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1971

  1971
  Drugo mjesto seniora u jesenskom dijelu državnog prvenstva. Juniori po drugi put na drugom mjestu državnog prvenstva.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1972

  1972
  Prvi puta seniori u finalu državnog prvenstva

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1973

  1973
  Zlatna godina zelinskog hokeja
  Osvajanje prvenstva SFRJ
  Osvajanje Kupa Jugoslavije
  Gostovanje na turniru u Den Haagu

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1974

  1974
  Kvalifikacije za Kup europskih prvaka
  Odlazi prvi i dugogodišnji predsjednik.
  Dvije momčadi iz Zeline u državnom prvenstvu

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1975

  1975
  Jubilej dvadeset godišnjice.
  Tiskana knjiga 20. godina hokeja u Zelini.
  U Zelini odigran II. turnir prvaka Jugoslavije.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1977

  Prvaci jesenskog dijela prvenstava, zapadne skupine.
  Pioniri sudjeluju u državnom natjecanju u dvije skupine.
 • 1978

  1978
  Ponovno prvaci jesenskog dijela prvenstva, zapadne skupine.
  Sudjelovanje pionira na turniru gradskih reprezentacija u Zagrebu.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1980

  1980
  Jubilarna godina - dvadeset pet godina hokeja u Zelini
  Drugo mjesto u zapadnoj skupini u sezoni 1979/80.
  Gostovanje u Egiptu kod Polise Sport Uniona.
  Prvo mjesto u jesenskom dijelu državnog prvenstva zapadne skupine
  Treće mjesto na turniru prvaka u Subotici

  Juniori prvaci Hrvatske.
  Pioniri osvojili drugo mjesto.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1981

  1981
  Pioniri ponovno prvaci Hrvatske.
  U takmičenje se uvodi državno prvenstvo u dvoranskom hokeju.
  8. gostovanje u Bad-Durkheimu i Konstanzu.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1982

  1982
  Turnir u C.O. R. Cannes, Pentecote
  Juniori osvajaju prvo mjesto na turniru gradova u Murskoj Soboti.
  Klub proglašen najboljim športskim klubom u Zagrebačkoj regiji.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1983

  1983
  Prvo mjesto u jesenskom dijelu državnog prvenstva.
  Osvojeno prvo mjesto na turniru pionirskih reprezentacija gradova.
  Zelinski hokejaši dobivaju travnato igralište u današnjem Športskom centru.
  U Zelini gostuje reprezentacija Zimbabvea.
  Gostovanje Partizana u Baku.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1984

  1984
  Seniori prvaci zapadne skupine.
  Zelina domaćin I. kruga završnice 34. državnog prvenstava.
  Pioniri prvaci Hrvatske.
  Pioniri pobjednici na turniru gradova u Beogradu.
  Seniori osvojili prvo mjesto na turniru Marathona u Zagrebu.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1985

  1985
  Proslavljena 30. godišnjica kluba
  Gostovanje u Bologni.
  Seniori prvaci Zapadne grupe.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1986

  1986
  Pioniri ponovno prvaci Hrvatske.
  Gostovanje u Frankfurtu.
  U Zelini odigrana prva međunarodna utakmica reprezentacija, Jugoslavija - Egipat
  Gostovanje reprezentacije Čehoslovačke.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1987

  1987
  Zelina dobiva suvremenu športsku dvoranu
  Partizan u polufinalu završnice državnog prvenstava u sezoni 1986/87.
  Turnir u Frankfurtu i Markebreitu.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1988

  1988
  Državno prvenstvoza prvaka Jugoslavije 1988.u Zelini– osvojeno 2.mjesto

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1989

  1989
  Prvo mjesto na otvorenom prvenstvu Zagreba u dvoranskom hokeju.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1990

  1990
  Drugo mjesto na dvoranskom prvenstvu države.
  Gostovanje u Frankfurtu.
  Proslavljena 35. godišnjica kluba.
  Osvojen turnir u čast 35. godišnjice kluba.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1991

  1991
  Prvo gostovanje pionira na W. C. A. Hallencupu u Beču i osvojeno drugo mjesto.
  Prvo mjestu na kupu ligaša Hrvatske.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1992

  Prvo mjestu dvoranskom prvenstvu - PIONIRI.
  Prvo mjesto na W. C. A. Hellencupu, juniori do 14 god.
  Drugo mjesto u dvoranskom prvenstvu - KADETI.
  Treće mjesto u dvoranskom prvenstvu - SENIORI.
  Treće mjesto na prvenstvu države 1992/03 - KADETI.
  Održan "I. Zima memorijal".
 • 1993

  1993
  Prvaci države 1992/03. - PIONIRI.
  Prvaci države u dvoranskom prvenstvu - PIONIRI
  Prvaci države u dvoranskom prvenstvu - KADETI

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1994

  Finalisti dvoranskog kupa - SENIORI.
  Prvaci državesezona 1993/04 - JUNIORI.
  Prvaci države u dvoranskom prvenstvu - JUNIORI.
  Prvaci države u dvoranskom prvenstvu - KADETI.
  Prvaci države u dvoranskom prvenstvu - PIONIRI.
  Drugo mjesto u prvenstvu države- PIONIRI.
  Prvo mjesto na W.C.A. Hallencupu, U16
  Treće mjesto na W.C. A. Hallencupu U12
 • 1995

  1995
  OSVOJEN DVORANSKI KUP HRVATSKE- SENIORI
  OSVOJENO JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE U DVORANI
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - KADETI
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - PIONIRI
  DRUGO MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE - PIONIRI
  OSVOJEN HALLENCUP u Beču, dječaci U16 i U 18.
  POLUFINALISTI KUPA HRVATSKE - SENIORI.
  TREĆE MJESTO NA PRVENSTVU HRVATSKE, SEZONA 1994/95 - SENIORI
  TREĆE MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU - SENIORI.
  Sudjelovala ženska ekipa na Hallencupu.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1996

  TREĆE MJESTO U PRVENSTVU HRvaTSKE - SENIORI.
  TREĆE MJESTO U KUPU HRVATSKE - SENIORI
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE - SENIORI
  FINALISTI DVORANSKOG KUPAHRVATSKE - SENIORI.
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - PIONIRI
  PRVACI DRŽAVE U DVORNSKOM PRVENSTVU - JUNIORI.
 • 1997

  1997
  Službena promjena imena na godišnjoj skupštini
  Registrirana ženska sekcija kluba.
  OSVOJEN DVORANSKI KUP HRVATSKE-SENIORI
  OSVOJENO PRVENSTVO DRŽAVE U DVORANI ZA ŽENE.
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU HRvaTSKE - SENIORI
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - KADETI
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - JUNIORI
  TREĆE MJESTO U DVORANSKOM PR

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1998

  OSVOJEN KUP HRVATSKE - SENIORI
  OSVOJEN DVORANSKI KUP HRVATSKE- SENIORI
  OSVOJENO PRVENSTVO DRŽAVE ZA ŽENE.
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU-SENIORI
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU-KADETI
  TREĆE MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE SEZONA 1997/08- KADETI
  Gostovanje seniorske ženske i muške momčadi u Goeteborgu, Švedska.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 1999

  1999
  FINALISTI U KUPU EUROPSKIH KUPOVA C DIVIZIJA
  Sudjelovanje na Europskom klupskom prvenstvu državnih prvakinja-žene
  OSVOJEN KUP HRVATSKE SENIORI
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU - SENIORI.
  OSVOJENO DVORANSKI KUP HRVATSKE
  OSVOJEN DVORNSKI KUP HRVATSKE SENIORI
  OSVOJENO PRVENSTVO DRŽAVE U DVORANI ZA ŽENE
  DRUGO MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE - ŽENE.
  TREĆE MJESTO U KUPU - ŽENE.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 2000

  OSVOJENO DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE ZA ŽENE
  TREĆE MJESTO U PRVENSTVU HRVATSKE SEZOANA 1999/00. - SENIORI
  TREĆE MJESTO U KUPU HRVATSKE - SENIORI.
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU - SENIORI
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM KUPU
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PREVNSTVU - PIONIRI
  DRUGO MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE SEZONA 1999/00 - PIONIRI
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU - JUNIORI

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 2001

  OSVOJENO PRVENSTVO HRVATSKE u sezoni 2000 /2001.
  OSVOJEN KUP HRVATSKE
  OSVOJENO DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE-ŽENE
  POVELJA Zagrebačke županije za naročite uspjehe od značenja za županiju.
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE - SENIORI.
  DRUGO MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE SEZONA2000/01 - KADETI
  TREĆE MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU-KADETI

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • 2002

  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE - SENIORI
  TREĆE MJESTO U DVORANSKOM KUPU HRVATSKE - SENIORI
  DRUGO MJESTO DVORANSKOM PRVENSTVU - ŽENE
  PRVACI DRŽAVE U DVORANSKOM PRVENSTVU - KADETI
  Sudjelovanje na 29th European Hockey Club Championships, Men C division
 • 2003

  FINALISTI KUPA HRVATSKE - SENIORI.
  DRUGO MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE - ŽENE.
  TREĆE MJESTO U DVORANSKOM PRVENSTVU - PIONIRI
 • 2004

  DRUGO MJESTO NADVORANSKOM PRVENSTVU HRVATSKE - SENIORI
  TREĆE MJESTO U PRVENSTVU DRŽAVE, SEZONA2003/04 - ŽENE
  FINALISTI KUPA HRVATSKE - ŽENE.
 • 2005

  Jubilarna godina.
  TREĆE MJESTO U KUPU HRVATSKE - SENIORI.
  IZLOŽBA POSVEĆENA ZLATNOM JUBILEJU.

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • P-HR 2012/13

  P-HR 2012/13
  Prvenstvo mlađih kategorija u hokeju na travi - Sv.I.Zelina

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

 • Finale prvenstva 2012/13

  Finale prvenstva 2012/13

  Pogledaj sve fotke na Flickr-u.

KLUPSKA VITRINA

MEN

DV.KUP 19

WOMEN

DV.KUP 19

U19 M

DPH 19/20

MEN

PH 18/19

WOMEN

PH 18/19

U19 M

PH 18/19

U16 M

PH 18/19

U13 M

PH 18/19

U11 W

PH 18/19

MEN

KUP 19

WOMEN

KUP 19

MEN

DPH 18/19

WOMEN

DPH 18/19

U19 M

DPH 18/19

U16 M

DPH 18/19

U13 M

DPH 18/19

U13 W

DPH 18/19

U11 M

DPH 18/19

U11 W

DPH 18/19

U9 M

DPH 18/19

U9 W

DPH 18/19

MEN

DV.KUP 18

WOMEN

DV.KUP 18

MEN

KUP 18

WOMEN

KUP 18

MEN

PH 17/18

WOMEN

PH 17/18

U19 M

PH 17/18

U16 M

PH 17/18

U13 M

PH 17/18

U11 M

PH 17/18

U11 W

PH 17/18

U9 M

PH 17/18

U9 W

PH 17/18

VET

PH 17/18

MEN

DV.KUP 17

WOMEN

DV.KUP 17

MEN

DPH 17/18